höstlov =)

hellu! yes, nu är det höstlov. äntligen! som vi har längtat =)

på lördagen var det ju fest hos Jessica, det var rätt kul.
var där vid halv fyra, Jessica hjälpte mig att platta håret och så sminkade jag mig. sen åkte dom och hämtade Johanna på stationen i Bromölla. sen åt jag, Jessica och Johanna. efter en stund kom även Dea. så åt hon och vi höll henne sällskap.
trillade in folk lite hela tiden tyckte jag haha =P
vid sju gick vi mot stationen för vi skulle möta upp Linnéa, Olivia och Linus som kom med tåget från Karlshamns-hållet. vi gick ganska snabbt, har nog aldrig gått så snabbt. det var en del som behövde gå på toa =P
när vi kom tillbaka hade sminket runnit och håret hade lockat sig igen för det småregnade ute, så var tvungen att bättra på det ;D
och helt plötsligt befann sig alla på olika ställen i huset, och jag var nykter fast att jag druckit ngr cider, dock bara 2.25 % eftersom jag inte hade annat XD
vid halv nio tyckte jag inte det var så kul längre, så ingen mening att stanna kvar heller. ringde efter pappa så han skulle hämta mig, Jessica och Jocke höll mig sällskap ute ngr minuter medans jag väntade på pappa. vid nio var han där.
fest är nog inte riktigt min grej, som jag sa till Jessica och Jocke. men kvällen avslutades med min favoritlåt; Youth gone wild med Skid Row som spelades när jag stack =)
jag är iaf nöjd med den stunden jag var där, och tack till Jessica och alla andra för en underbart rolig kväll ^_^

söndagen tillbringades mest framför TVn, som alla söndagar brukar tillbringas. och även lite framför datorn.

idag har jag också bara kollat på TV och suttit vid datorn. tråkigt väder ute och inget att göra så det blir så då.

ha en bra dag, pusshej ;*

/fridis

feeeeessst!

halloj

nu är jag hos Jessica och håller på att göra mig klar, snart kommer det massa folk och då blir det fest! =)
det var allt, ha en underbar lördag, puss puss ;*

/fridis

fredag och glader ^_^

hej på er, idag är det fredag, och jag är GLAAAAD =D

lite av gårdagen;
slutade vid tre istället för fem, var inte så mkt att göra där. sen åkte jag hem med pappa, sen ner till stan och äta med Jessica och Dea. Hawaii pizza är den godaste pizzan som finns, tröttnar aldrig på den =P
vilken pizza tycker ni bäst om? (eller annan pizzeria relaterad maträtt)
sen var dom sugna på Pumpor (en slags kaka, som grodor fast pumpor) så då gick vi till Kopparsträdet, där min mamma jobbar =P
och sen gick vi i lite affärer för jag skulle kolla en gång till på kläder. och så skulle dom till stationen för att åka till Karlshamn till Fotoklubben.
skulle egentligen följt med, men dom skulle hem vid nio. hade inte orkat vara kvar så länge, så jag gick hem när deras tåg kom. och precis när jag kommit innanför dörren ringde Jacke, strax därefter var han här. vi gjorde inte så mkt, pappa hade lagt in massa låtar på sin nya mobil så han spelade upp ngr så skulle vi (mest jag) gissa vilken artist/grupp och låt det var, rätt kul och kunde dom flesta =)
sen kom Mia och Per, då fikade vi lite, satt och snackade och kom fram till att jag vill ha nya skor - uggs - men har inte hittat ngr lite billigare. har hittat ett par andra slags uggs, men dom kostar 650 spänn! lite tunnt i plånboken just nu =(
Mia (som jobbar i en skoaffär) skulle kolla upp uggsen.
efter en stund så gick dom hem. jag kollade på TV lite med mamma.
var ute med hunden vid tio, kollade mer TV, sen gick jag och la mig.
var svintrött, somnade t.o.m. med kläderna på haha XD

idag vaknade jag vid 6, skulle gått upp vid 8 men det sket ju sig. så gick och duschade, satte mig i soffan och kollade på Vakna med The Voice, käkade frukost och gjorde mig klar. lite innan 10 skjutsade pappa ut mig till studion.
fick färglägga lite bilder och kollade i ngr tattoo tidningar. har säkert kollat i 10 st under dom 4 ggrna jag vart där! men det gör inget, tar det lugnt ju vilket är gött =)
sen fick jag sopa golvet och mellan halv två-två kom pappa och hämtade mig. var inte mkt mer att göra så fick åka hem, och jag gillare ;D
jo, vid ett kom det en aaassnygg kille (*dreglar* ^_^) och skulle ha en tatuering - en fräck döskalle med ros i munnen mm.
just nu sitter jag här och skriver. ska med mamma till skoaffären och kolla efter skor då ja. får väl hoppas att jag hittar ngr =)

ha en underbar fredag, puss ;*

/fridis


lång sovmorgon =)

tjena tjena! var några dagar sen jag skrev sist =P

vad har hänt sen senast då?
jo, i måndags var jag nere i stan med Jessica och Dea och kollade i lite affärer och åt. hittade en del snygga kläder, men köpte inget för har inga pengar än =/
kollade efter nåt jag kunde ha till festen, men som sagt - inga pengar, inga kläder och accesoarer!
jag har kommit på 2 saker jag kan va utklädd till iaf. men för det första har jag inga pengar, och för det andra så har jag inte riktigt hittat dom "rätta" kläderna heller...
sen stack var och en hem till sig. när jag kom hem var maten klar så då käkade vi. och nästan precis när jag ätit klart så ringde telefonen, och 5-10 min senare var Jacke här =P
vi satt vid datorn en stund, senare gick vi ut med hunden.
sen poppade vi popcorn, och såklart kryddade han dom med vitpeppar. så jag fick inga popcorn!
efter en stund så stack han hem och då poppade jag egna popcorn haha ^_^
sen satt jag och kollade på TV en stund och sen gick jag och la mig.

i tisdags var jag ute och fotade med Jessica vid slottet, massa ankor vart det där så vi fotade mest dom haha.
sen gick vi in mot stan för vi var döhungriga, gick runt och kollade lite i affärer igen, och så gick vi till Konsum, men dom hade inte det jag skulle ha, så vi fick gå till Ica, där köpte jag Rosa Rattar från Ahlgrens bilar.
asså jag har blivit sån att jag vill liksom stödja Bröstcancerfonden så mkt jag kan, har ju som det står ovan köpt Rosa Rattar, och så har jag köpt Rosa bandet =)
egentligen skulle jag kunna sätta in pengar direkt på deras konto, men kan ju inte med sånt...
iaf, sen så gick vi hem till mig. där satt vi och väntade på att Dea skulle komma. jag satte på kaffe så det skulle vara klart tills hon kom.
när Dea äntligen kom så var dom hungriga, så vi tog ngr mackor. sen skulle vi fika på mammas bullar, men då ville dom inte ha kaffe! nej då skulle det vara saft! så jag fick blanda saft.
sen satte vi oss på balkongen och fikade, njöt av livet och busade lite med folket som gick förbi utanför haha ;D
och sen var det dags för dom att dra hem igen. gjorde inte mkt mer den dagen, träffade Fannie på stationen på kvällen iaf =)

igår, onsdag, var jag på praktikplats nr 2 - TRS. Hanna kom och hämtade mig lite innan 9. när jag kom dit presenterade jag mig och så ville "chefen" prata lite med mig. dom försökte verkligen få mig att känna mig välkomnad och att jag skulle trivas, och det gjorde jag! hade jätteroligt =)
fick prova att göra skyltar, skära bort det som inte skulle vara där. asså det är svårt att förklara för att det inte ska bli alldeles för lång text här =P
men det var verkligen kul iaf, och det var kul och bra att jag verkligen fick prova på lite vad dom gör.
lite innan fyra skjutsade Hanna mig till stationen, sen åkte jag hem med tåget. när jag kom hem åt vi, sen satt jag bara och tänkte typ. sen var jag och mamma ute med hunden, vi gick en runda ner till stan och kollade lite i fönsterna på alla kläder. klockan var ju efter sju så det var ju inte öppet =P
när vi kom hem så kollade jag på TV och redan vid nio var jag dödstrött, somnade i soffan. så vid tio gick jag och la mig.

idag blir det praktik igen i studion. trodde jag skulle börjat 10 men Putte smsade att jag började 12, så det är ju gött =)
slutar dock vid fem, men det gör inte så mkt. problemet med att börja 12 är att det inte går nån buss förrän efter 12, den närmsta bussen innan 12 går 09.35, den jag skulle tagit om jag börjat 10. får väl se hur vi löser det, pappa kanske kan skjutsa ut mig.
senare idag vet jag inte vad jag ska göra. vi får väl se vad som händer eller fötter ;P haha
nu ska jag sluta skriva, så ni slipper läsa mer!

ha en bra dag, puss puss ;*

/fridis


rolig video =)

här är en rolig video jag läste om på en blogg, videon är ofc på youtube;

http://www.youtube.com/watch?v=MtN1YnoL46Q&feature=fvw

lite fler roliga videos;

http://www.youtube.com/watch?v=0bt9xBuGWgw

http://www.youtube.com/watch?v=fzzjgBAaWZw&feature=fvst

skicka gärna länkar på roliga/bra videos i en kommentar =)

/fridis

ny vecka

godförmiddag allihopa =)

jao, i lördags så var jag, Jessica och Dea först i stan då för Dea skulle köpa en klänning. sen gick vi till Lions och kollade lite. sen gick vi in mot stan igen och jag gick hem och dom gick ner till stan och åt.
satt lite vid datorn och spelade Sims 2, kommer inte ihåg mkt mer vad jag gjorde. men på kvällen gick jag och mötte Jessica nere i hamnen. hade kameran med mig så vi fotade lite.
sen gick vi till stationen för jag behövde gå på toa XD
som tur var dörren öppen så slapp betala 5 spänn för det och eftersom ingen av oss hade det.
sen skulle vi busa lite, men jag märkte att jag inte hade linslocket till kameran. så vi var tvungna att gå tillbaka samma väg, och när vi nästan kommit fram där jag tog av det så kände jag efter i tröjfickan och där låg det haha!
trodde jag hade lagt det i jackfickan men icke!
så Jessica blev lite sur på mig haha ;)
sen gick vi hem till mig, Jessica fick följa med upp en liten stund medans hon väntade på Jocke. sen kom Per, Jackes pappa, för dom skulle äta hos oss. och efter en stund kom även Mia, Jackes mamma, och då kunde vi börja äta mammas goda mat hon hade lagat - ris och nån fläskfilégryta med bacon =)
sen satt vi vid bordet en bra stund och bara pratade, men jag och Jacke tröttnade så vi kollade på film.
det var lördagen det!

igår, söndag, så gjorde jag inte mkt. kollade på TV från halv tolv på dagen till halv tio på kvällen. kollade på lite repriser på program jag hade missat i veckan eftersom boxen inte funkar.
fast jag kollade inte exakt hela tiden, typ 2-3 timmars paus totalt. och så åt jag imellan och så...

idag skulle jag åkt till skolan, men orkar inte. det är om nån lärare skulle ringa så kanske jag blir tvungen.
ska kanske städa rummet lite idag om jag har lust =P
det behövs verkligen, värsta bombnedslaget som i en krigshåla!

ha en bra dag, puss ;*

/fridis


musikvideos

här kommer två musikvideos som lite folk har gjort som är riktigt coola, värda att se och jag älskar dom! =)

http://www.youtube.com/watch?v=JqA8PY3Jsks

http://www.youtube.com/watch?v=-zcOFN_VBVo

/fridis


Lördag 17 oktober

hellu hellu =)

vad gör alla idag? jag har iaf tråkigt.
så jag tog ngr ego bilder igen i camen;

ego igen ^^
jag hade då vääääldigt tråkigt ;D

/fridis


i got a feeling, that tonight's gonna be a good night...

sitter på pappas mini pc mahaha =P
kan inte med tangentbordet på denna.
det var tänkt att jag skulle skrivit inlägget igår kväll, men jag hann inte för...

jag, Jessica och Dea var på bio igår =)
det bestämdes i sista sekund typ.
så vi tog tåget till Bromölla tio i sju på kvällen, sen gick vi mot centrum och hämtade ut biljetterna och sen skulle Dea ta ut pengar, sen gick vi till biografen igen och satt där och snackade lite och väntade på att "kiosken" och dörrarna skulle öppnas.
filmen vi såg var Bröllopsfotografen ^_^
den var jättebra och rolig, se den!

i onsdags så var jag aldrig på praktikplatsen för det med skolan tog för lång tid så det var ingen mening, sen käkade jag med Jessica och Dea nere i stan, som vanligt =P

i torsdags var jag iaf på praktikplatsen, och det gick bra. lite tråkigt var det dock, fick bara sopa, damma och tvätta golvet =/
men bättre det än att inte ha nån praktikplats alls.
min praktikplats är då på en tattoo studio i Sölve - 007 Ta2, Puttes studio som vissa känner till kanske.
och sen har jag en annan plats 1 dag i veckan - TRS i Bromölla. har inte vart där än så vi får se nästa vecka hur det går =)

igår, fredag, så var det nära att jag inte gick dit för jag mådde inte så bra. men pappa skjutsade mig dit vid halv tolv och så var jag där till halv fyra typ.
slapp att städa, fick rita en tatuering med två namn - Towa och Mira - det var lite svårt eftersom jag inte är så duktig på att rita/teckna/måla, men Putte finslipade den lite så den blev bra =)
sen skjutsade Putte hem mig och så gick jag ner till stan för att möta Jessica och Dea, och gissa vad vi gjorde i stan! jo, åt...ovanligt va? =P
sen stack vi hem, var och en till sig. och efter en halvtimme/timme hemma så ringde jag Dea och frågade om vi skulle gå på bio (givetvis Jessica också), för jag hade tråkigt och alla var typ upptagna.
och det är historien om hur vi bestämde i sista sekund att gå på bio =)
förresten så fick jag en stor popcorn 10 kr billigare bara för att jag egentligen skulle haft en mellan men Jessica hade sagt fel till mig, så hon i disken sa att jag kunde ta den iaf för det är väl lite krabbigt att sätta tillbaka dom antar jag ^^

jao, det var dom 3 senaste dagarna i ord.
idag ska vi träffas igen vid halv tolv för vi ska till Lions - typ secondhand eller va man ska säg, ja ni fattar nog!
sen vet jag inte vad som händer, ikväll kommer det iaf lite folk. jag tror faktiskt jag ska ta och spela lite sims 2 idag hahaha 8)

slänger in en ego bild jag tog med camen igår =P

webcam bild =P

nu ska jag ut med hunden och sen ska jag käka lite frukost, ha en bra dag!

puss ;*

/fridis

goodmorning sunshine!

mja, det kan man nog säg. det är lite soligt ute =)

nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå, nästan.
nej men jag skulle egentligen tagit tåget nu 08.07, men hade inte hunnit det. ska till skolan och lämna lappar för apu'n, jag har ju äntligen fått apu-plats =D
på en tattoo studio och på TRS, så nu är jag nöjd. ska vara i studion 2 dagar i veckan, på TRS 1 dag i veckan och i skolan 2 dagar i veckan. det blir nog bra, hoppas jag =P
idag och imorgon ska jag vara i studion, skulle börjat 10 idag. men eftersom jag måste till skolan så är jag inte tillbaka förrän 11.
förresten så hatar jag att det knappt går ngr bussar, dom går alldeles för sällan. och det är jag inte ensam om att tycka.
antingen får jag ta en buss som går 09.35 och komma försent 27 min för att den ska gå runt hela Listerlandet, eller får jag ta en som går 12.25 och är framme 12.30. men då är jag ändå försenad, mkt mer försenad!
men det fixar sig nog. har ju ingen cykel annars hade jag kunnat cykla, men den är stulen!
ja just det, vi har fått 3 cyklar stulna på 4 månader! det är ju inte klokt! nästan en cykel varje månad! GAAAH!
jaja, nu ska jag iaf käka lite frukost =)

ha en bra dag, puss ;*

/fridis

glaaaaaaad =D

åh, jag blev så himla glad! så glad att jag höll på att kikna! största lyckoruset tror jag =P

denna underbara, starka och vackra människa hade lagt in min kommentar i sitt inlägg;
http://bettybooze.blogg.se/2009/october/blir-tosssssiiig.html

tror ni mig inte kan ni ju kolla på denna sida;
http://bettybooze.blogg.se/2009/october/paniiiiiiiik.html


jag beundrar verkligen henne! hur hon skriver, hur hon lever, hur hon kämpar och allt!
hon ger mig inspiration, lite mer "lust" att leva. ja jag är helt mållös så jag vet inte vad jag mer ska skriva!
hon är helt enkelt ytterligare nån jag ser upp till!
jag hade velat ha den styrkan hon har, jag tycker alla borde ha den, för ingen förtjänar att ligga på botten, INGEN!
men det handlar om att man själv ser till att få den styrkan, med lite hjälp av vänner och familj kanske?

om du läser detta Alexzandra, vill jag önska dig lycka till med allt; livet, kärleken, framtiden, familjen - ja allt!
du har fått mig att inse att livet är mer värt än vad det ibland verkar. Tack! <3

/fridis


glöm inte följa hennes blogg, fantastisk blogg!

pappas 50-års fest 18/9 2009 i bilder!

detta fick pappa av mig och Pontus  jag som har lagt upp det i skålen ;P
pappas present

Stoffe =P *say cheese*
Stoffe ställer upp på en bild =P

lille Linus gömmer sig ^_^
lille Linus ^_^

Linus busar med Ozzy =)
Linus och Ozzy =)

Jessica i landskapsbild =P
Jessica =)

Han tror att vi inte vet att han gömmer sig =P
Linus ^_^

lille Fille är en linslus =P
Fille =) (Stoffes bror)

det är han verkligen, och Linus försöker vara som Fille och klättra upp =P
Fille och Linus =)

han tror han är cool, pfft ;P
Fille =)

Fille igen =P
Fille =)

en söt liten Linus ^_^
Linus ^_^

en till söt bild på Linus ^_^
Linus ^_^

han står nog och kollar på när Ozzy springer runt ;D
Linus ^_^

denna är också jättesöt, Linus var alltså favoritmotivet om ni inte förstått det =P
Linus ^_^

Linus och hans mamma Rebecka =)
Linus och mamma Rebecka ^_^

Jag och Jessica =)
Jag och Jessica =)

själva födelsedagsbarnet =)
Pappa =)

pappa öppnar present, Björn och Emil i bakgrunden
Pappa, Björn och Emil =)

morfar, mormor, Pia, Kjell och Eva =)
tjocka släkten; morfar, mormor, Pia, Kjell och Eva =)

Kent (Linus pappa) Björn (Emils pappa) och pappa (min och Pontus pappa)
Kent (Linus pappa) Björn (Emils pappa) och pappa (min och Pontus pappa) =P

Linda, (lite av Jörgen där bak (Monkans gubbe)), Monkan (Monika), Ankan (Annika), Åke (Ankans gubbe) och Micke (Lindas gubbe)
Linda, (Jörgen där bak), Monkan, Ankan, Åke och Micke =P

söta morfar =P
Morfar =P (tyckte han såg så söt ut där haha)

morfar och mormor =)
Morfar och mormor =)

pappas present från Annika, Åke och Susanne =)
pappas present från Annika, Åke och Susanne =)
den bästa presenten sa han =P

Jessica ute och röker =P
Jessica =)

Joms Mc - klubben
Joms Mc - klubben, det var där vi var =P

Jacke tog kameran och sprang runt och fotade =P
Mia och Per, Jacke fotade =P

Ankan (Annika) blir spontanfotad av Jacke =P
Ankan (Annika) blev fotad av Jacke =P

Jacke himself, som kränger popcorn =P
Jacke som kränger popcorn =P

jag XD
och så avslutar vi med en ful bild på; Moi!


lördagen och söndagen...

tja tja

i lördags var det full rulle här hela dagen och natten ;)
lite innan 13 gick jag och duschade, sen gjorde jag mig klar.
vid 14 gick jag ut med Ozzy, och precis då kom Jessica.
så jag väntade medans hon gick upp med grejerna sen gick vi.
när vi kom tillbaka käkade vi, och strax därefter kom Dea.
efter vi ätit började vi med Jessicas hår, blekte det 2 ggr.
även Dea fick ngr blekta slingor i sitt hår =P
sen skulle vi färga Jessicas hår rött, det gick bra.
och det var lite färg kvar så jag och Dea fick ngr slingor rött =D
och så ville Jessica föna sitt hår, men mamma hade fönen med sig till Malmö (mamma och pappa var iväg lördagen-söndagen på hotell)
så hon fick köra hem och föna det hemma, sen kom hon igen.
och så kom Fannie, sen skulle vi till Konsum för att köpa gott =)
och vi tog även med mina 3 ½ påsar med pant haha XD
det blev f*n 50 spänn av det! så jag var rik! i endast ngr min...
för jag köpte godis av en del av pengarna, godispåse och choklad ^_^
sen gick vi ut och satt och snackade lite, sen gick vi hem igen.
då var vi hungriga så vi skulle laga lite mat, nuggets och nudlar!
sen var vi mätta och belåtna. vi skulle gjort kladdkaka också.
men vi orkade inte och vi var för mätta för att äta mer.
och för att Fannie stack efter maten och det var hon som ville mest =P
sen satt vi där - jag, Dea och Jessica - och hade tråkigt och var trötta.
men så kom vi på att vi kunde busa lite med folk, så vi gjorde det vi gjorde förra gången (hemlis) och tjabbade med min lillebror och hans kompisar haha! f*n va kul vi hade asså, och pigga blev vi av det!
sen vid 23 så skulle dom hem, Dea följde med mig en liten runda med Ozzy innan hennes mamma kom.
sen satte jag mig vid datorn en bra stund, men var tvungen att stänga av för den hade vart igång ngr dagar.
så satte mig i soffan med godiset och läsk och kollade på film - Along came Polly (...och så kom Polly)
somnade vid halv 3 typ men vaknade igen vid 4 av kramp i ena vaden, somnade igen en stund men vaknade ännu en gång vid 6 av kramp i andra vaden.
sen gick jag runt lite här hemma, gick och la mig hos Ozzy i mamma och pappas säng. och där somnade jag och sov till halv 12 typ, gissa om hunden var nödig då! eftersom Pontus också hade sovit så länge, så jag fick dra på mig kläder och ut med han, och då var han nöjd ^.^
vid halv 14 kom mamma och pappa hem, tyvärr.

på söndagen gjorde jag inte så mkt. kollade på film mest.
asså varför ska söndagar vara så tråkiga?
man borde göra nåt av den istället så det blir kul med söndagar!
jag ska nog börja hitta på nåt kul på söndagar, men vad? =P

idag är det iaf tisdag, igår var det måndag (logiskt?)

igår åkte jag till skolan vid 8 för att hämta lite papper hos yrkescoachen och prata med henne. men hon var inte där, fick mina papper iaf.
när jag kom hem käkade jag, snackade med mamma och pappa och sen kollade jag nog mest på film, som vanligt.
vid 15 gick jag ner till stan för att möta Jessica som skulle äta.
sen gick jag hem och gjorde typ ingenting.
den dagen var inte heller speciellt rolig.

kan ni gissa vad jag gjort idag? just det, kollat film!
och ätit och suttit vid datorn såklart. usch, tråk!
ska väl gå och duscha och göra mig klar.
sen får vi se vad som händer senare.

ha en bra dag, puss ;*

/fridis


ny kopp =3

min nya kopp ^.^

såhär ser min nya kopp ut, och mitt favorit té där också ^.^
invigde koppen och téet innan *nomnom*

dagens händelser

hellu hellu!

nu är klockan 00.17 och jag är lite småtrött. kanske borde sova för imorgon ska man ju va uppe hela natten.
imorgon händer det grejer flickor och pojkar ;)

imorse när jag vaknade kollade jag lite film, sen åt jag frukost.
sen kollade jag nog lite till film, och pratade med päronen.
tror jag iaf...jag kommer f*n inte ihåg hahaha XD
nämen iaf, vid 13 gick jag och Jessica ner till stan för vi skulle möta Dea på stationen sen när hon hade slutat. så medans vi väntade på att hon skulle sluta så gick vi in på BR skor, sen gick vi till Ica, och så satte vi oss på en bänk =P
satt och snackade, fotade lite. sen kom Dea och så satt vi och snackade lite till. sen skulle vi gå och äta, och gissa vart? jo, Sölvesborgs pizzerian! för maten där är så j*vla god! vi (dom) har nog ätit där 3 dagar denna veckan tror jag. och idag kunde jag också köpa mat där =3
aja, iaf när vi ätit klart gick vi en runda i klädbutikerna vi har i lilla Sölvesborg (förutom MQ), och när vi var på SchackMatt hittade Jessica en fin klänning (den på bilden i förra inlägget) som vi sett i K-hamn innan också. och den passade henne jättebra =)
sen tyckte jag att hon skulle ha nån liten "jacka" eller kofta till, så jag hittade en paljett-"jacka" (också den på bilden) som hon provade. och voila! så snyggt det blev ^_^
så hon köpte det och så gick vi ner till stationen för Dea skulle med bussen. sen skulle hon inte det för hon skulle åka med sin mamma hem ist. så vi gick hem till mig för Jessica skulle ta sin moppe, sen stack dom.

satte mig lite vid datorn och kollade runt på bloggar och så.
sen flög tiden bara iväg. och vid 20 gick jag ut med hunden, efter jag gått en bit smsade jag Fannie och frågade vad hon gjorde, hon skrev att hon satt nere i stan med Frida K och undrade om jag ville komma ner, så jag gick ner och där satt vi och pratade i lite mer än en timme. sen stack Frida och Fannie satt och väntade med mig på att pappa skulle komma och hämta mig, det var jättekallt =/
när jag kom hem dök jag på datorn för jag skulle kolla en tävling jag vart med i, men jag vann tyvärr inte. som vanligt. men det kommer fler chanser, och grattis till dom 4 som vann ^_^

ja och nu sitter jag här än, och ska försöka runda av så jag inte tappar läsare (dom få jag har). får väl se om jag kan sova, ska sätta igång en film så somnar jag nog ;P

godnatt på er

puss ;*

/en trött fridis

Jessicas nya outfit!

Jessica har köpt nya kläder idag till festen ;) och såhär ser dom ut:

Jessica i svartvit/färg

vilken är finast, denna eller...

Jessica i färg

...denna?
visst är det snyggt? =3

jag är inte den bästa i ps, men jag försökte iaf =P
har aldrig gjort som på den första bilden innan, blev det bra?

gammalt arbete =P

såhär vill jag att mitt kök (matplats) ska se ut =)

såhär vill jag att mitt kök (matplats) ska se ut =)

såhär vill jag att mitt sovrum (sovplats) ska se ut =)

såhär vill jag att mitt sovrum (sovplats) ska se ut =)

såhär vill jag att mitt sovrum (omklädesplats) ska se ut =)

såhär vill jag att mitt sovrum (omklädesplats) ska se ut =)

såhär vill jag att mitt vardagsrum (sittplats) ska se ut =)

såhär vill jag att mitt vardagsrum (sittplats) ska se ut =)

såhär vill jag att mitt vardagsrum (TV) ska se ut =)

såhär vill jag att mitt vardagsrum (TV) ska se ut =)

hittade några gamla bilder från "Projekt Flytta hemifrån", vi skulle göra vyer hur vi ville det skulle se ut. jag är ingen mästare i ps, men det gick bra ändå ^^
eftersom vi hade begränsat med pengar att göra av med fick man verkligen snåla och tänka efter vad som verkligen var nödvändigt, därför är det lite tomt =P
ungefär såhär hade jag velat ha det, fast mer grejer och prylar dock! =)

kommentera gärna vad ni tkr om det =3


it's all because of you...

"Det spelar ingen roll var du är, bara du har en apu-plats."

tårarna bara rann. dom förstår ju inte.
det är skitjobbigt. tror ni verkligen jag vill vara så här?
jag vill ju vara som dom andra, men det är jag inte.
ingen förstår hur detta känns. det känns förjävligt.
hur ska jag nånsin kunna förklara så ni fattar?
jag bara låg i sängen och grät, kroppen skakade.

jag mår inte bra av det. men jag kan inte göra nåt åt det.


yay :D

hej igen :P

nu har jag nåt att göra, ska med pappa och hämta fisk! haha
nej men asså den tiken som vi ska para Ozzy med ska jag träffa ^.^
vi kör väl snart, så fort pappa är klar...och jag ;D

en till låt som är så j*kla bra, grät f*n direkt, så sorglig!
http://www.youtube.com/watch?v=lDTVLY6oi0w

puss puss ;*

/friiidis

tråkigt som bara den..

hallo igen!

jag har jätte tråkigt. jag har inget att göra.
och min tv funkar ej, och det är ju Desperate Housewives ikväll :(
men får väl kolla på reprisen på söndag.
jag vill gå på bio, men det är så himla dyrt. och jag har ej pengar!
jag vill ha pengar, om så bara 100 spänn! hade nöjt mig med det.
får väl se om jag har nån bra film på datorn, får kolla på film istället.

ha en bra kväll!

pusselipuss ;*

/fridis

tisdag 6 oktober

godmiddag, är det väl nu?

imorse vid 8 vaknade jag av att dom borrade i nån lägenhet här.
sen skulle dom börja borra här, och jag var inte ens påklädd osv :o
så fick gå och klä på mig i badrummet och göra mig iordning.
sen kom mamma hem med frallor så då åt vi frukost.
sen började jag kolla lite i telefonkatalogen efter apu plats.
finns inte alls mkt som man kan va, typ bara bygg företag och så.
nu sitter jag iaf här, och gör ingenting. ska snart ut med hunden ^_^
och förresten så är jag inte i skolan idag, om ni inte fattade det.

angående gårdagens kvällsinlägg så handlade det om att jag hade bråkat med mamma och pappa, inget ovanligt -.-
idag mår jag iaf bättre :)
nej nu är hunden nödig, ha en bra dag!

lyssna på denna, så bra är den; http://www.youtube.com/watch?v=yCYvGw0pyHI

puss ;*

/fridis

...

fyfan asså! jag vill bara dö, denna gången vill jag verkligen det! jag tar fan livet av mig!
allt är så jävla orättvist! man får skyllen för allt, precis allt! och ingen bryr sig!

fyfan för dig säger jag bara, fyfaaan!
du kan dra åt helvete! din äckliga jävel!




tillägg!
synd att man inte har en egen toa, nu måste jag gå igenom vardagsrummet, där dom sitter, för att gå på toa!


måndag 5 oktober

hej på er!

just nu sitter jag i skolan. har dötråkigt, men jag ska snart hem :D
när jag kommer hem ska jag äta för jag är så himla hungrig!
och sen ska jag kolla om tvn funkar, och isf ska jag kolla på tv.
jag ska även gå och fråga om apu-plats hos ngr fotografer i stan.
hoppas jag får nånstans för det är så drygt att sitta i skolan.
vi måste liksom leta varje sekund, och det är inte så lätt att hitta.

det var allt just nu, ha en bra dag! :)

puss ;*

/fridis


trist och grå helg

tänkte skriva ett nytt inlägg för denna helgen.

Fredag 2/10 2009

idag var det skola som vanligt. Rörlig bild A och Svenska B stod det på schemat.
på Rörlig bild A kollade vi på film - Free Willy.
hade massa gott med oss också *nomnom* ;3
filmen var mkt bra, och efter skulle vi prata lite om den.
på Svenska B skulle vi också kolla på film - The curious case of Benjamin Button.
mkt bra film! dock missade jag lite eftersom att man knappt såg nåt och det var inte alla som ville se den så dom störde lite när dom pratade och så. men skit samma, kan se den nån annan gång.
vid 15 fick vi sluta så jag, Jessica och Dea (som vanligt) hann ta bussen hem istället för tåget.
när jag kom hem så kom Carina (kompis till mamma och pappa) och Timmie (kompis till Pontus)
sen skulle vi äta och efter maten gick mamma och pappa till Mia och Per, så jag satte mig i soffan och kollade på Idol. somnade tyvärr snabbt, så jag missade där man får veta vilka som gick vidare, men fick reda på att Calle iaf gick vidare :D
när mamma och pappa kom hem gick jag och la mig i min säng och det gick nog inte ens 10 min sen sov jag igen haha!


Lördag 3/10 2009

idag firade Jessica och Jocke 5 månader så ett stort grattis till dom :)
denna dagen hände det inte så mkt.
det blåste och regnade ju typ hela dagen så det var verkligen en "sitta-inne-och-kolla-på-film"-dag!
och det gjorde jag också. fast kommer inte ihåg vilka filmer förutom Den galna proffessorn som gick på 5an.
men såg inte hela, vilket inte gör nåt eftersom jag sett den innan, för Dea smsade vid 18 och frågade om jag ville hålla henne sällskap en stund medans hon väntade på tåget, så jag gick ner till stan.
åh fy vad det blåste, och kallt var det! så vi gick in och satte oss vid "inne/ute" serveringen vid mammas jobb, där slapp vi iaf blåsten!
vid 19 gick hon till tåget och jag gick hem och fortsatte att kolla på Den galna proffessorn.
sen var det dags för mat, tacos som mamma lagat, så himla gott är det :D
och resten av kvällen bestod nog av tv.


Söndag 4/10 2009

idag firar Lisa och Fredrik 4 månader så ett stort grattis till dom också :)
denna dagen har jag absolut inte gjort nåt vettigt! bara kollat lite film men mestadels suttit vid datorn.
min tv har slutat fungera så jag är jätteledsen :(
undrar om det kan bero på vädret?
usch, tkr inte om när det blåser och regnar så. det är så trist. det är iaf bättre när det inte blåser (fast att det är höst) än som detta vädret, nästan storm ju, om det inte t o m är det :o
nu ska jag iaf äta lite, och kolla på mammas och pappas tv med mamma, för den funkar! bara för att dom inte har likadan sån box som jag har.

hoppas ni haft en trevlig helg, och ha en fortsatt trevlig natt!

puss puss ;*

/fridis


förra helgen + måndagen!

hejsan

jag ber så mkt om ursäkt för att jag vart så dålig på att skriva. jag började skriva på förra helgens inlägg i onsdags, men sen somnade jag mitt i så allt försvann :(
därför blir jag tvungen att skriva förra helgens + måndagens händelser i ett inlägg! men det ska nog gå iaf.

Fredag 25/9 2009

idag var det skola, vi hade bara Rörlig bild A.
vi brukar vanligtvis ha Svenska B på eftermiddagarna, men vår svenska-lärare skulle på begravning så vi fick vara lediga och göra en uppgift hemma istället :P
så vid 11.15 åkte jag, Jessica och Dea hem med tåget.
när jag kom hem käkade jag lite och gjorde uppgiften.
vid halv 18 kom Anita, då satt vi lite vid datorn, pratade och sen gick jag och gjorde mig iordning. när jag var klar traskade vi ner till stan, hade kameran med mig så vi fotade lite på vägen ner.
vi gick till fontänen och kollade, den var så himla fin där den lyste i mörkret ^_^
tog ngr bilder på den, och ngr med Anita framför såklart haha. och så självklart ngr gruppbilder.
sen gick vi till Hästtorget för vi var hungriga, så satt vi där och käkade lite pommes :P
efter det gick vi till Konsum och skulle köpa kladdkaka och läsk som vi skulle mumsa på sen. men kladdkakan var så dyr så vi gick till Ica och köpte där istället.
sen gick vi då hem till mig igen, vi blandade läsken med karamellfärg hihi, busigt ;)
sen kollade vi på film - Horton hears a who.
när det typ hade gått en halvtimme av filmen så gick hon hem. sen kollade jag lite på tv men somnade strax därefter.

tack till Anita för denna dagen <3


Lördag 26/9 2009

idag vaknade jag lite sent, typ vid 9-10.
vid 11 ringde Jessica och frågade om jag var klar till 12-14 för då kunde Dea ta sig in till stan.
kollade lite på tv, och vid halv 14 gick jag och duschade. sen kom Jessica och Dea upp till mig medans jag var i duschen för dom tyckte jag tog lång tid på mig, och jag var inte klar så dom satte sig på balkongen sålänge.
fortsatte att göra mig klar, sen blev Jessica hungrig så dom gick ner till stan och åt medans jag fortfarande gjorde mig iordning. när dom kom tillbaka var jag nästan klar (asså jag tkr om att ta god tid på mig när jag gör mig klar haha)
sen vid 15 var jag äntligen klar så då gick vi, skulle ut och fota och filma.
jag behöver inte berätta om när vi fotade och filmade, ni får se lite av det på bilder sen :P
ungefär vid 17 gick vi ner till stationen och satt där en stund, snackade lite, sen gick vi hem till mig.
vi var rätt så hungriga då så vi lagade makaroner och korv, mkt gott blev det :D
när vi skulle börja äta så åkte mamma och pappa iväg, så då hade vi lägenheten helt (nästan, Pontus var hemma) för oss själva! så efter vi ätit drog vi igång musiken och satt ute på balkongen och hade kul. och så skulle vi gå till Konsum och köpa dricka, men Dea hade såklart glömt legget, så vi fick gå hem igen och sen gå tillbaka.
när vi kom hem igen satt vi och drack och hade det ännu roligare, och vad som hände där får ni inte veta ;)
vid 12 på natten drog dom hem och jag gick och la mig och somnade ganska snabbt.

förresten så hade mamma vart på bagerimässa i Malmö, så hon hade med sig en cupcake hem till mig, och ett par trosor (har inget med mässan att göra) med rosetter på iiiihh :D
jag älskar saker med rosetter, tack mamma <3

tack till Jessica och Dea för denna dagen, superkul <3 och det gör vi snart om!


Söndag 27/9 2009

denna dag hände inte så mkt, inte vad jag kommer ihåg iaf.
jag tror att jag bara kollade tv och film, brukar göra det :P


Måndag 28/9 2009

jag måste skriva lite om måndagen också för det hände iaf lite idag som jag tkr är värt att berätta!

det var skola som vanligt 12.15, slutade vid 15 så då tog jag, Jessica och Dea bussen hem.
när jag kom hem satt mamma, pappa och Annika i köket. snackade lite med dom, sen bestämde jag, mamma och Annika oss för att gå en lång promenad med Ozzy.
det var mkt fint ute, hösten är otroligt vacker, och jag hade min gosiga mössa på mig ^.^
vi gick mestadels i skogen, åh så fint det var med alla löven och deras färger och mysigt också.
vi gick mer än 8000 steg, och man ska gå 10000 steg om dagen, nästan där!
när vi kom hem igen var det lite mörkare, sen skulle mamma laga mat :) (ni vet väl att man ska först motionera och sen äta, det förbränner maten bättre då)
men det tog tid så jag ville ut och motionera dom 2000 stegen som var kvar av 10000, smsade till Jessica och frågade om vi skulle mötas nånstans, så vi bestämde oss för att mötas vid Statoil.
tog kameran med mig för tänkte att jag kunde ta ngr fina bilder på kvällen när det är mörkt.
vi stod och snackade lite och jag fotade Jessica och hennes moppe, sen fotade hon mig och så tog vi ngr gruppbilder :)
sen smsade mamma att maten var klar, så då skulle jag gå hem. men det regnade, och jag hade inget paraply och ville inte att kameran skulle bli förstörd. så frågade om pappa kunde hämta mig, och det gjorde han.
när jag kom hem åt jag och sen gick jag och kollade på tv och sen somnade jag.

tack för promenaden idag, tack för att pappa hämtade mig och tack för att Jessica ville möta mig ^.^

bilder från fredag, lördag och måndag kommer sen!


puss på denna helgen och måndagen ;*

/friiidis


RSS 2.0